Friday, July 24, 2009

London is drowning

The Clash - London Calling
----------

Mandag 4. juli reiste jeg og mamma og lillesøster med fly til London, og måtte vente veldig lenge på flyplassen fordi det blåste så mye at et annet fly ikke kunne flytte seg fra parkeringsplassen "vår".. teite greier. Men vi kom oss tilslutt av og tok toget inn til byen og taxi til hotellet og Tuben til Notting Hill der vi spiste pub-lunsj og shoppet og sniktittet på stengte hager:)

Tirsdag startet jeg dagen med en ridetur i Hyde Park på en søt ponni som het Tom, med en britisk jente som guide. Etterpå kjørte vi sightseeingbuss en lang stund før vi hoppet av på Tower of London. Der så vi på rustninger, ravner, kronjuveler og vakter, og tok bilde sammen med en Beefeater:) Etterpå kjørte vi mer sightseeingbuss mens det pøsregnet og tordnet og London nesten flommet over, og så kjøpte vi musikalbilletter og så på Chicago istedet for å spise middag.Onsdag tilbragte vi laang tid på Top Shop før vi reiste til Camden for å gå i morsomme butikker og på markedet der. Kjempefin bydel og masse fin shopping, jeg fikk bl.a. røde og gule Converse og søte pandasko <3

Torsdag startet vi i Covent Garden og shoppet ennå mere..hehe. Vi gikk i området rundt Covent Garden, gjennom Soho, der vi spiste kjempegod Thaimat, og via Oxford Street hjem til hotellet før vi tok taxi til flyplassen og dro hjem til Norge.:)

7 comments:

 1. Så ut som dere hadde det kjempefint i London da,
  er vel sinnsykt mye å finne på der da... Har bare vært der to ganger jeg, men det har kun vært innom flyplassen der, så har aldri sett noe av byen. Har lyst da, det må jeg innrømme. Flotte bilder! :)

  ReplyDelete
 2. London er supert! Da kom dere et par dager etter at jeg dro hjem, da. Du har ikke bilde av bare det lille huset i Kensington gardens dere sitter utenfor? Jeg glemte å ta bilde av det og skulle gjerne hatt! Jeg så Jerry Springer skulle spille i Chicago i London! Ti hi! Vi så Peter Pan i parken vi :)

  ReplyDelete
 3. Hørest ut som en skikkelig kos tur..masse flotte bilder, gleder meg til og se scrapperier av dem
  Ha en forsatt fin sommer

  Klemmer =)

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. Aj, det virket som en opplevelsesrik tur og jeg blir litt grønn av misunnelse. Jeg vil også på ponnitur i London ;)

  Fine LOer nedover siden din og :)

  ReplyDelete
 6. hei! snubla innom bloggen din i dag jeg, og jeg må si at jeg liker stilen din! :D

  ReplyDelete

Jeg blir superglad for kommentarer, takk takk!:)