Tuesday, May 29, 2012

Layoutbonanza

Noen layouts jeg har laget i det siste:


First photo
Fant dette bildet på Face og syntes det var litt morsomt å scrappe:) Det er meg og Axel fra lenge før vi ble kjent, venner eller kjærester. Det er tatt på første lønningspils jeg var på med jobben. Kamerastempel og bokstavstempler til CLICK-borden er fra Studio Calico. Foam-thickers og knapper fra American Crafts.

firstphoto
firstphotodet2


Tirsdag
Fra tur til København med lillesøster og mamma i 2008. Bakgrunnen er et gammelt ark fra Studio Mers, og jeg har også brukt noen veldig gamle chipboardknapper fra Love,Elsie. Bokstavene er Sassafrass og border sticker er fra Crate Paper.

tirsdag
tirsdag_detalj2Fine vofsen
Ingen historie, bare et fint bilde av Yoshi. Laget etter en skisse. Bokstavene er Basic Grey, heksagon-mønsterarket er et gammelt et fra Studio Calico.

finevofsen
finevofsen_detalj
(sketch)Sommerfest Brønnøya
Bilder fra Siris hytte på Brønnøya og fra båtturen ut (med Rigmor til Brønnøya), sommeren 2010. Tags fra Maya Road, bokstavstickers fra Basic Grey.

sommerfestbronnoya
sommerfest_detaljTemafest: Hello Kitty
En LO med masse bilder:) Dobbel lettersize. Bildene er fra bursdagen min i 2010 med Hello Kitty temafest.. ^^ Ville han en skikkelig rosa layout + bruke noen Kitty-klistremerker jeg hadde liggende.

hellokittyDerp
Tullebilde av pus som ser derp ut..haha. Dette er scraplift men jeg finner ikke originalen igjen nå. Somerfuglene er Sassafrass for Studio Calico, bokstavene er Basic Grey, rammen er fra Crate Paper.

derp

5 comments:

 1. Så fine layoter! Gleder meg til vi er ferdig å male, så kan jeg også begynne å scrappe litt igjen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg gleder meg til å bli invitert på minitreff:)

   Delete
 2. Keeshund!! Vår første hund var også Kees :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Så gøy, er nesten ingen som har dem i Norge, de fleste tror han er elghund:)

   Delete
 3. love that you scrapped your doggy and kitty

  ReplyDelete

Jeg blir superglad for kommentarer, takk takk!:)